Hoogste plaats bovenaan in zoekresultaten

Hoe komt mijn website hoger in Google?


Hoger bij Google komen vraagt de websitebouwer om actief bezig te zijn met SEO ofwel Search Engine Optimization. Dit gaat niet vanzelf, je moet hier veel tijd insteken en je bezigheden goed plannen. De belangrijkste acties die je moet nemen om een hogere plaats bij Google te bereiken zijn:

1. Zorg voor echte content.

Content betekent een inhoud die duidelijke informatie én een boodschap bevat in de vorm van tekst afbeeldingen en andere media. Content is de basis voor de boodschap die u als bedrijf wilt geven: wij zijn de ervaren specialist en kunnen u alles vertellen over dit onderwerp.

2. Gebruik de juiste zoekwoorden.

Zoekwoorden zijn de termen die surfers op het internet gebruiken om de goede informatie te vinden. Je moet ontdekken met welke woorden of uitdrukkingen mensen op zoek gaan naar de informatie die jij wilt aanbieden.

3. Gebruik de juiste titel. 

De titel van een website is het eerste dat een surfer op het internet ziet en heeft het effect van de titel op het omslag of voorblad van een boek: de gebruikte titel wordt vergeleken met het zoekwoord en bij overeenkomsten wil de surfer verder gaan lezen.

4. Gebruik een informatieve inleiding.

De inleiding is na de titel het eerste informatieve gedeelte van de websitepagina. De inleiding samenvatting zijn van de inhoud van de pagina en bij langere teksten een inhoudsopgave bevatten.

5. Gebruik de juiste koppen voor de pagina en alinea’s.

De koppen geven informatie over het onderwerp per alinea. De koppen zijn het eerste waar een lezer naar kijkt en waarmee je zijn aandacht kunt trekken. Geven deze koppen niet de informatie waar naar wordt gezocht dan is de lezer zo weer vertrokken.

6. Zorg voor een goede paginastructuur.

De structuur van de websitepagina is de manier waarop de pagina is opgebouwd en de samenhang en verbinding tussen de verschillende onderdelen. Voor een goede leeservaring moet er een relatie zijn tussen de elkaar opvolgende elementen en tussen de elementen als geheel.

7. Zorg voor bruikbare links.

Links geven een verbinding tussen de onderdelen van de pagina en binnen de website als geheel. Links verwijzen naar extra informatie of verduidelijking van de in de link genoemde tekst.

Kosten en informatie

Met uw website gemakkelijk bovenaan in Google komen en daar ook blijven staan? 
Bovenaan in Google komen en deze hoge Google ranking behouden kan heel eenvoudig en gemakkelijk wanneer u dit uitbesteedt aan DRS.
Vraag informatie of een prijsopgave om met weinig moeite op een hogere plaats bij Google te komen.


Kosten en informatie om hoger bij Google te komen